אפליקציות לזיהוי מספרי טלפון בישראל – ללא עלות
1. (ME (CallApp
אפליקציית ME היא אפליקציה מובילה לזיהוי מספרי טלפון ואיתור שיחות, מעבר לכך מדובר באפליקציה כחול לבן. בגרסה החינמית, המשתמשים נהנים מזיהוי שיחות נכנסות, חיפוש של מספרי טלפון, זיהוי שם לפי מספר טלפון, צפייה כיצד אנשים מכנים אותך בטלפון שלהם וחסימת ספאם בסיסית. האפליקציה משתמשת במאגר נרחב של מספרי טלפון המתעדכן על ידי המשתמשים. הגרסה בתשלום מציעה תכונות נוספות כמו זיהוי שיחות מתקדם יותר, הסרת פרסומות, לראות מי צפה בפרופיל, לראות מי מחק את המספר שלי ואפשרויות מורחבות לחסימת ספאם.
איך לבצע איתור מספר טלפון בחינם ב-ME?
כדי לאתר מספר טלפון ב-ME, פשוט הקלידו את המספר בשורת החיפוש. האפליקציה תחפש במאגר שלה ותציג כל מידע זמין על המספר, כולל שם בעל המספר (אם ידוע), תמונת פרופיל (אם זמינה), ומידע נוסף כמו כתובת אימייל או פרטי רשתות חברתיות.
דירוג האפליקציה: 4.5 כוכבים
להורדת ME מ-Google Play לחצו כאן
להורדת ME מ-App Store לחצו כאן
2. טרוקולר (Truecaller)
טרוקולר, למרות שאינה ישראלית במקור, פופולרית מאוד בישראל. בגרסה החינמית, היא מציעה זיהוי שיחות נכנסות, חסימת ספאם בסיסית, ואפשרות לחיפוש אחר מספרי טלפון. הגרסה בתשלום, Truecaller Premium, מציעה תכונות נוספות כמו הסרת פרסומות, אפשרות לראות מי צפה בפרופיל שלך, זיהוי שיחות מתקדם יותר, ואפשרויות חיפוש מורחבות.
איך לבצע זיהוי מספרי טלפון בחינם ב-טרוקולר?
טרוקולר זיהוי מספר טלפון, פועלת על ידי הזנת המספר בשורת החיפוש. לאחר מכן מתבצע חיפוש במאגר הענק וניתן יהיה לראות מידע כמו שם, תמונה (אם זמינה), ומידע נוסף שהאפליקציה אספה.
דירוג האפליקציה: 4.5 כוכבים
להורדת טרוקולר מ-Google Play לחצו כאן
להורדת טרוקולר מ-App Store לחצו כאן
3. אייקון (Eyecon)
אייקון היא אפליקציה ישראלית המתמקדת בהצגת תמונות ומידע ויזואלי על המתקשר. בגרסה החינמית, המשתמשים יכולים ליהנות מזיהוי שיחות, הצגת תמונות פרופיל של מתקשרים (אם זמינות), וחיפוש מוגבל של מספרי טלפון. הגרסה בתשלום מציעה תכונות נוספות כמו הסרת פרסומות, אפשרויות מתקדמות יותר לעיצוב מסך השיחה, וחיפוש מורחב.
איך לבצע איתור מספר טלפון נייד בחינם ב-אייקון?
לאיתור מספר טלפון באייקון, הקלידו את המספר בשורת החיפוש. האפליקציה תחפש במאגר שלה ובמקורות מידע נוספים כמו רשתות חברתיות, ותציג כל מידע זמין, עם דגש על מידע ויזואלי כמו תמונות פרופיל.
דירוג האפליקציה: 4.4 כוכבים
להורדת אייקון מ-Google Play לחצו כאן
להורדת אייקון מ-App Store לחצו כאן
4. סינקמי (Sync.ME)
סינקמי, אף היא אפליקציה ישראלית, המשלבת זיהוי שיחות עם סנכרון מתקדם של אנשי קשר. בגרסה החינמית, המשתמשים יכולים לבצע זיהוי שיחות, לאתר שיחות ספאם, לסנכרן אנשי קשר מהרשתות החברתיות, ואף לבצע חיפוש מוגבל של מספרי טלפון. הגרסה בתשלום מציעה תכונות נוספות כמו זיהוי שיחות עם מאפייני חיפוש מתקדמים, להסיר פרסומות, ומגוון אפשרויות מורחבות לסנכרון וניהול אנשי קשר.
איך לבצע איתור מספרי טלפון בחינם ב-סינקמי?
לאיתור מספר טלפון בסינקמי, הזינו את המספר בשורת החיפוש של האפליקציה. לאחר מכן יתבצע חיפוש במאגר ובמקורות מידע נוספים, וזו תציג מידע זמין הכולל שם, תמונת פרופיל (במידה ויש), ומידע נוסף מרשתות חברתיות.
דירוג האפליקציה: 3.1 כוכבים
להורדת סינקמי מ-Google Play לחצו כאן
להורדת סינקמי מ-App Store לחצו כאן
5. קול אפ (CallApp)
קול אפ, למרות שאינה ישראלית במקור, פועלת היטב בישראל ומציעה זיהוי שיחות, חסימת ספאם, וניהול שיחות. בגרסה החינמית, המשתמשים נהנים מאפשרות לזהות שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, חסימת ספאם, והקלטת שיחות (במדינות בהן זה חוקי). הגרסה בתשלום מציעה תכונות נוספות כמו זיהוי שיחות משופר, הסרת פרסומות, וניהול שיחות מתקדם יותר.
איך לבצע זיהוי מספרי טלפון בחינם ב-בקול אפ?
לאיתור מספר טלפון בקול אפ, הזינו את המספר בשורת החיפוש. האפליקציה תחפש במאגר שלה ותציג את המידע הזמין.
דירוג האפליקציה: 4.1 כוכבים
להורדת קול אפ מ-Google Play לחצו כאן
*האפליקציה לא זמינה ב-App Store
6. הלו (Hallo)
הלו היא אפליקציית חייגן המתאפשרת ללקוחות מכשירי אנדרואיד בלבד, היא הושקה על ידי פייסבוק ומאפשרת מספר פיצ'רים לזיהוי שיחות, המבוססת על מאגר המשתמשים של הרשת החברתית. בגרסה החינמית, היא מציעה זיהוי שיחות לא מזוהות, פרטים אודות פרופיל הפייסבוק של המתקשר וקיום שיחות על בסיס רשת WIFI בלבד.
איך לבצע איתור מספרי טלפון בחינם ב-הלו?
על מנת לאתר שיחה לא מזוהה או מספר טלפון, הקלידו את המספר בשורת החיפוש בחלק העליון של האפליקציה, לאחר מכן האפליקציה תערוך בדיקה מקיפה על סמך משתמשי פייסבוק.
דירוג האפליקציה: לא ידוע
להורדת הלו מ-Google Play לחצו כאן (האפליקציה לא זמינה בחנות האנדרואיד הישראלית)
*האפליקציה לא זמינה ב-App Store
7. נומרו (Numbro)
נומרו היא אפליקציה שפועלת גם בישראל ומציעה זיהוי שיחות וחיפוש מספרי טלפון. הגרסה החינמית מאפשרת זיהוי שיחות וחיפוש מוגבל. הגרסה בתשלום מציעה אפשרויות חיפוש מורחבות והסרת פרסומות.
איך לבצע זיהוי מספרי טלפון בחינם ב-נומרו?
לאיתור מספר באפליקציית נומרו, המשתמשים מזינים את המספר בשורת החיפוש והאפליקציה מחפשת במאגר שלה.
דירוג האפליקציה: 4 כוכבים
להורדת נומרו מ-App Store לחצו כאן
*האפליקציה לא זמינה בחנות האנדרואיד הישראלית
8. קולר איי די (Caller ID)
קולר איי די היא אפליקציה בינלאומית שפועלת גם בישראל. היא מציעה זיהוי שיחות וחסימת ספאם. בגרסה החינמית, המשתמשים יכולים לזהות שיחות נכנסות ולחסום מספרים לא רצויים. הגרסה בתשלום כוללת תכונות נוספות כמו זיהוי שיחות משופר וחיפוש מורחב של מספרים.
איך לבצע איתור מספר טלפון בחינם ב-קולר איי די?
לאיתור מספר, הזינו אותו בשורת החיפוש של האפליקציה "קולר איי די" וזו תחפש במאגר ותציג לכם את התוצאות.
דירוג האפליקציה: 4.3 כוכבים
להורדת קולר איי די מ-Google Play לחצו כאן
*האפליקציה לא זמינה ב-App Store
9. הוקול (Whocall)
הוקול היא אפליקציה שמציעה שירותי זיהוי שיחות וחסימת ספאם, ופועלת גם בישראל. בגרסה החינמית, היא מספקת זיהוי שיחות וחסימה של מספרים וספאם. הגרסה בתשלום מציעה זיהוי מתקדם יותר וחיפוש מורחב של מספרים.
איך לבצע איתור מספרי טלפון בחינם ב-הוקול?
לאיתור מספר טלפון, המשתמשים יכולים להשתמש בפונקציית החיפוש של האפליקציה.
דירוג האפליקציה: 3.3 כוכבים
להורדת הוקול מ-Google Play לחצו כאן
להורדת הוקול מ-App Store לחצו כאן
10. קונטקטס+ (Contacts+)
קונטקטס+ היא אפליקציה לניהול אנשי קשר שכוללת גם פונקציות של זיהוי שיחות ואיתור מספרים. היא פועלת בישראל ומציעה בגרסה החינמית ניהול אנשי קשר וזיהוי שיחות בסיסי. הגרסה בתשלום כוללת תכונות מתקדמות יותר כמו סנכרון משופר עם רשתות חברתיות וחיפוש מורחב של מספרים.
איך לבצע זיהוי מספרי טלפון בחינם ב-קונטקטס+ ?
לאיתור מספר, ניתן להשתמש בפונקציית החיפוש המתאפשרת על ידי האפליקציה.
דירוג האפליקציה: 3 כוכבים
להורדת קונטקטס+ מ-Google Play לחצו כאן
חשוב לציין שהזמינות והפופולריות של אפליקציות אלו עשויות להשתנות לאורך זמן. כמו כן, השימוש בכל אפליקציה לאיתור מספרי טלפון צריך להיעשות בהתאם לחוקי הגנת הפרטיות בישראל. מומלץ תמיד לבדוק את התנאים וההגבלות של כל אפליקציה לפני השימוש בה.